Virumaa Teataja on Lääne-Virumaa Kossuliiga meediapartner

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Virumaa Teataja ja Lääne-Virumaa Kossuliiga sõlmisid koostöölepingu, millega saab maakonna juhtivast trüki- ja online-meediaväljaandest maakonna suurima spordiliiga meediapartner.

Koostöö eesmärk on panustada ühiselt harrastuskorvpalli populariseerimisse maakonnas. “Lääne-Virumaa Kossuliiga on populaarsust koguv, hea sportliku tasemega, inimesi igast maakonna nurgast ühendav spordiliiga, mis läheb väga paljudele korda. Need on põhjused, miks Virumaa Teataja otsustas Lääne-Viru Kossuliiga eestvedajatega koostööle asuda. Maakonnalehena soovime kossuliiga tegemistel pilku peal hoida ja neid omakorda huvilistele vahendada,” rääkis Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe.

“Meil on selle koostöö üle loomulikult väga hea meel. See, et meie toetajateks on FIFAA, Ballzy ja nüüd Virumaa Teataja, annab kinnitust sellest, et teeme õiget asja, mis läheb korda nii mängijatele, pealtvaatajatele kui toetajatele. Panustame väga palju energiat meediakajastusse ja turundusse ning maakonna ainukese päevalehe abil suudame tähelepanu maakonna korvpallile oluliselt suurendada,” lisas liiga peakohtunik Mikko Virkala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles