Varjupaiga lood – kurvad silmad ja rõõmus meel

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasside talitaja Egle teab oma hoolealuste hingeelu. Josku võiks lõputult süles nurruda ning Matigi ihkab tähelepanu. Toa boss Süsi paneb oma jõu maksma ning temaga tüli norida ei ole sugugi hea mõte.
Kasside talitaja Egle teab oma hoolealuste hingeelu. Josku võiks lõputult süles nurruda ning Matigi ihkab tähelepanu. Toa boss Süsi paneb oma jõu maksma ning temaga tüli norida ei ole sugugi hea mõte. Foto: Marianne Loorents

Virumaa kodutute loomade varjupaigas ootavad head kodu ja uut pererahvast kümned koerad ja kassid. Mõni neist vajab usalduse võitmiseks aega, teised on kohe valmis põue ja südamesse pugema.

Kuigi Virumaa varjupaigas vaatab puuridest vastu kümneid lootusrikkaid silmapaare, vajavad mõned koerad kohtuotsust, mis nad endise omaniku käest vabaks laseks. Seni, kuni kohtuveski jahvatab, jõuavad kutsikad juba suureks loomaks sirguda.

Kasse on varjupaigas 42. Suurem osa neist on karantiinis või ootab aega mõnele vajalikule protseduurile minekuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles