Moonika Pilli särab Eesti maratonitaevas

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Pilli (keskel) läks maratonile oma aega jooksma ning ei osanud oodata, et jõuab pjedestaali kõrgeimale astmele.
Moonika Pilli (keskel) läks maratonile oma aega jooksma ning ei osanud oodata, et jõuab pjedestaali kõrgeimale astmele. Foto: sportfoto.com

Vaid mõned aastad tagasi tõsisemalt jooksmisega tegelema hakanud rakverlanna jõudis sihikindla töö tulemusena endalegi üllatuslikult Eesti meistritiitli võiduni maratonis.

Pühapäeval SEB Tallinna Maratonil pälvis Moonika Pilli isikliku rekordiga 2:52.19 Eesti meistritiitli. Maratoni üldarvestuses võitis ta Keenia jooksja järel teise koha.

“Mina ja Eesti meister maratonis – täiesti uskumatu! Läksin küll rajale lootusega oma aega joostes poodiumile jõuda, kuid nii kõrgeid eesmärke veel ei olnud,” rääkis Pilli. “Maraton ongi kuni lõpuni ettearvamatu. Trepid ei ole veel mitu päeva mu sõbrad, õnnetuseks elan viiendal korrusel. Jalad ei taha veel liikuda,” kõneles maakonna rekordiomanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles