Rakvere spordikeskus ja Vihula teevad koostööd

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikeskuse eestvedamisel peaks edaspidi Võsu spordihoone senisest rohkem kasutust leidma.
Rakvere spordikeskuse eestvedamisel peaks edaspidi Võsu spordihoone senisest rohkem kasutust leidma. Foto: Meelis Meilbaum

Võsu spordihoone paremaks majandamiseks andis Vihula vald selle haldamise esialgu üheks aastaks Rakvere spordikeskusele.

Vihula valla ja Rakvere spordikeskuse vahel sõlmitud koostööleping näeb ette, et Rakvere spordikeskus võtab enda kanda Võsu spordihoone haldamise ja seal tegevuste korraldamise. Samas jäävad majaga seotud kulud endiselt Vihula valla kanda.

“Rahalisi kohustusi Rakvere spordikeskus enda peale ei võta,” kinnitas Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits, lisades, et see oleks teise omavalitsuse haldusterritooriumil juriidiliselt keeruline. “Küll üritame nende rahalist ressurssi efektiivsemalt rakendada.”

Arendustöö soikus

Vihula vallavanema Rene Treiali sõnul ootabki vald Rakvere spordikeskuselt Võsu spordihoone kulude allaviimist ja seal pakutavate teenuste ringi suurendamist.

Koostööleping sõlmiti aastaks viieaastase pikendamisvõimalusega. “Kui osapooled vahepeal riidu ei lähe ja tahavad jätkata, on võimalik lepingut pikendada,” lausus Pet­rovits.

Lepingu allkirjas­tamisega määrati ka ära, millised on esimesed Võsu spordihoones tehtavad tööd. Nimelt on kooli direktor juba mõnda aega näinud vajadust lakkida ja joonida saali põrand. Erich Petrovitsi sõnul on see üks esimesi asju, mis tehtud saab, juba seepärast, et saalis saaks kor­ralikult maakonna korv- või võrkpallimänge mängida.

Koostöö majutajatega

Juba praegu tehakse tööd selle nimel, et korraldada Võsul suvelaager, kuhu kutsuda osalema Euroopa tipptreenereid või tuntud treenereid, kes treeniksid meie noori andekaid korvpallureid ja jagaksid nende juhendajatele näpunäiteid.

Laagrite parema korraldamise nimel on Erich Petrovits pidanud läbirääkimisi ka paari kohaliku majutajaga, et üheskoos pakett-teenust pakkuda. “Kui meilt broneeritakse spordihoone laagriteks, siis suudame ise paketina välja pakkuda majutuse, toitlustuse ja öelda, mis see maksma läheb,” selgitas Petrovits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles