Rakvere linnas algas löökaukude lappimine

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnas algas löökaukude lappimine. Pilt on illustratiivne.
Rakvere linnas algas löökaukude lappimine. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Sulale pööranud ilm on asunud tänavaid lõhkuma. Rakvere linnavalitsuse teedeinseneri Lennart Korbe sõnul Rakveres löökauke seni väga palju tekkinud ei ole, küll aga teevad mehele muret tänavakattesse tekkinud praod. “Näiteks Kreutzwaldi tänaval on päris palju pragusid,” ütles ta.

Löökaukude lappimisega tehti algust neljapäeval, mil pandi kinni auke Laada ja Adoffi tänaval. “Eks nad ikka eeskätt tihedama liiklusega kohtades tekivad,” selgitas Lennart Korbe, kelle sõnul jälgitakse tänavate olukorda pidevalt ja vajadusel asutakse auke parandama.

Päris palju on löökauke ka Niine tänaval, kuid need ei ole eriti sügavad. “Ka nendega tuleb midagi ette võtta,” lausus Korbe.

Aukude lappimiseks on Rakvere linna eelarves raha olemas. Lennart Korbe ütles, et kui seda tööd rahapuudusel teha ei saaks, jääks elu sootuks seisma. “Kui augud tekivad ja on ohtlikud, tuleb nad kinni panna,” sõnas teedeinsener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles