Konkurss ootab tunnustamiseks eakatega seotud säravaid algatusi ja ideid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakate festival Salme kultuurikeskuses Tallinnas.
Eakate festival Salme kultuurikeskuses Tallinnas. Foto: Tairo Lutter

Seitsmendat korda toimuv konkurss „Aastad täis sära ja väärikust” ootab eakate inimestega seotud säravaid algatusi ja ideid, et tunnustada neid vääriliste auhindadega.

Konkursi eesmärk on ergutada ja tunnustada inimesi või ettevõtmisi, kes või mis on muutnud eakate elu paremaks. Parimad teod ja algatused pärjatakse auhindadega 60+ festivalil Tallinnas Salme kultuurikeskuses.

Konkursi eesmärk on tunnustada positiivseid tegusid, mis tehtud eakatele mõeldes või eakalt endilt kogukonnale, kuid on teenimatult tähelepanuta jäänud.

Konkursi kategooriad on eakad hoolivad, eakalt kogukonnale, tegu eakale, eakad kui kultuurikandjad, eakad ja keskkond, eakad ja maailm, elutööauhind.

Konkursil osalemiseks tuleb registreerida särav ettevõtmine või tegu 60+ festivali kodulehel http://www.60plussfestival.ee/index.php/konkursi-aastad-tais-sara-ja-vaarikust-kandidaadid/ või saata kirjeldus e-aadressil eakad@inkotuba.ee või postiaadressile Hariduse 6, Tallinn 10119, MTÜ Inkotuba.

Kirjelduse pikkus on maksimaalselt üks lehekülg. Juurde võib lisada 1−3 fotot. Kindlasti tuleb lisada saatja kontaktandmed: nimi, aadress, telefon, e-post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles