Vaprad noored päästsid tüdrukud püssi palge eest

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukutirtsu sülle haaranud Ronald (vasakul), häirekeskusega suhelnud Dmitri ja kogu hirmutava seikluse kaasa teinud Dmitri oma kooli ees.
Tüdrukutirtsu sülle haaranud Ronald (vasakul), häirekeskusega suhelnud Dmitri ja kogu hirmutava seikluse kaasa teinud Dmitri oma kooli ees. Foto: Marianne Loorents

Neljapäeval pärast kooli spordipäeva sammusid kolm noormeest ja neiu Kundas kodu poole ega aimanudki, et peagi tuleb neil pageda püstoliga sihtiva purjus mehe eest.

Kunda ühisgümnaasiumi õpilane Dmitri rääkis, et nad märkasid mäekünkal seistes umbes 100 meetrit eemal Pargi tänaval teisel pool sõiduteed kakerdavat alkoholijoobes meest. Noormees pani tähele, et mehel on käes püstolitaoline ese, ja ütles seda ka oma kaaslastele. Alguses pakkus see noortele nalja. Tundus ju absurdne, et päise päeva ajal jalutab keegi tänaval, püstol peos.

Mingil hetkel aga hakkas mees noorte poole tulema. Ja siis nägid nad, et tal on tõepoolest püstol käes. Hiljem selgus, et tegemist oli stardipüstoliga, kuid noored seda siis ei teadnud. Samal ajal jõudsid nendeni ka kaks väikest hirmunud tüdrukut. Neiu haaras mõlemal tüdrukul käest, et põgeneda püstoliga purjus mehe eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles