Lähipäevad jätkuvad öökülmavõimalusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ilmateenistus prognoosib lähipäevadeks sügisesi temperatuure, kust ei puudu ka öine öökülmavõimalus.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, ent kohati esineb udu. Puhub põhjakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 2-8 ja rannikul kuni 11 kraadi, kuid maapinnal langeb termomeetrinäit paiguti 0 kraadi lähistele. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada vähest vihma. Puhub kirdetuul 3-8, põhjarannikul kuni 11 m/s. Sooja on 12-16 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s. Sooja on 3-10 kraadi, kuid maapinnal võib temperatuur paiguti 0 kraadi lähedale langeda. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada vähest vihma. Puhub kirde- ja idatuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 12-16 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 3-10 kraadi, maapinnal aga langeb temperatuur taas paiguti nulli lähedale. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 12-15 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles