Laste kõhutõve uurimine jätkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi sööklas tuvastati rikkumisi, kuid veel ei ole selge, kas need on seotud laste haiguspuhanguga.
Rakvere reaalgümnaasiumi sööklas tuvastati rikkumisi, kuid veel ei ole selge, kas need on seotud laste haiguspuhanguga. Foto: Kasper Mäe

Veterinaar- ja toiduameti (VTA) Lääne-Virumaa vete­rinaar­keskuse juhataja Jüri Gustavsoni sõnul on Rakvere reaalgü­m­naasiumi haiguspuhangu põhjus veel uurimisel. 

Päris kindlalt selge pole seegi, kas tegemist ikka oli salmonelloosiga. “Labor täpsustab salmonella stereotüüpi ning kui ka inimeste uurimisest midagi selgub, alles siis saab täie kindlusega öelda, et asjad on omavahel seotud,” kõneles Gustavson. “Uurimine käib,” lisas ta.

Rakvere reaalgümnaasiumi söökla juhataja Pille Ross süüdistas viiruse levikus kooliõe tegemata tööd. “Kui keegi haigestus, oleks pidanud tervisetöötaja tulema ja teavitama meie töötajat, et koolis on selline viirus lahti läinud. Siis oleksime ise helistanud VTAsse ja pooled probleemid oleks ära jäänud,” sõnas Ross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles