Farmerid eelistavad presidendina Mailis Repsi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumeeste esindajad otsisid sellist presidendikandidaati, kes oleks maaeluga kõige paremini kursis.
Põllumeeste esindajad otsisid sellist presidendikandidaati, kes oleks maaeluga kõige paremini kursis. Foto: Erakogu

Suvel kohtusid farmerite esindajad kolme enda välja valitud presidendi­kandidaadiga, et selgitada, kes nendest on kõige rohkem kursis maaeluga ja hoolib enim  põllumeestest. Valikusse langesid Siim Kallas, Mailis Reps ja Mart Helme.

“Arutasime, kes meie arvates oleksid võimelised Eesti riiki presidendina edasi juhtima,” ütles Eesti Seakasvatajate Liidu juhatuse esimees Urmas Laht.

“Siim Kallas sattus valikusse selle tõttu, et tal on nii suur sise- kui ka välispoliitiline kogemus. Mailis Repsi valisime selleks, et tal on väga sügav vaade Eesti siseellu, ta mõistab mitme lapse emana ka perekonna olulisust rahva arengus, samuti pole talle võõras välispoliitika ning pikaaegse parlamendiliikmena on tal suur kogemus suhtlemisel teiste poliitikutega. Mart Helme on selgete väljaütlemistega ja ta on näidanud, et hoolib maaelust,” rääkis Laht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles