Kuidas Võsul tulnukad käisid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV ühe populaarsema saatesarja “Taevariik” juht Juhan Aare (vasakul) ja ufoloog Igor Volke stuudios anomaalsete nähtuste üle arutlemas.
Tallinna TV ühe populaarsema saatesarja “Taevariik” juht Juhan Aare (vasakul) ja ufoloog Igor Volke stuudios anomaalsete nähtuste üle arutlemas. Foto: Erakogu

Peatselt Tallinna TVs oma teist hooaega alustav Juhan Aare juhitav saatesari “Taevariik UFOdega” jutustab oma 7. oktoobri avasaates kummalise loo sellest, kuidas Võsul tulnukaid kohati.

Juhan Aare: “Üsnagi ebatavalise loo jutustab meile Maire Sirkel. Sügisel 1990 elas Maire veel Võsul. Ühel oktoobrikuu ööl ilmusid tema maja kööki … tulnukad. Kaks pikakasvulist meest ja üks naine. Maire oli ärganud selle peale, et tundis puudutust oma puusal. Ta tõusis ja märkas köögis ebaharilikku piimjat valgust. Esimese hooga mõtles Maire, et köögi aknast paistavad kellegi auto tuled. Kuid siis nägi ta toas tavatuid olendeid ning kohe tekkisid uued küsimused: kes nad sellised on ja kuidas nad majja pääsesid? Mis edasi sai, sellest juba lähemalt telesaates.”

Juhan Aare sõnul oli saatesarja esimese hooaja üheteistkümnes saates teejuhiks üks Eesti kõigi aegade silmapaistvamaid astronoome, Eesti astronoomiakoolkonna rajaja, Kundas sündinud Ernst Öpik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles