Ambla keeldus elanike eelistusi välja selgitamast

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud Ambla ja Käravete elanikud eelistaksid liituda Tapa vallaga, kuid volikogu keeldus rahva arvamust välja selgitamast.
Paljud Ambla ja Käravete elanikud eelistaksid liituda Tapa vallaga, kuid volikogu keeldus rahva arvamust välja selgitamast. Foto: Aarne Mäe

Kuigi Ambla vald peab läbirääkimisi kuue Järvamaa omavalitsusega Järva valla moodus­tamiseks, soovivad paljud valla Ambla-poolse osa elanikud jätkuvalt elada edaspidi Tapa vallas.

Käravete külavanem Riho Sepp ütles, et tema pooldab kindlasti liitumist Tapa vallaga ning on selle toetuseks ka allkirja andnud.

Sepp kõneles, et Tapal on ikka vajadus käia, olgu siis kaupluses või muid asju ajamas. “Tapa on meie inimeste jaoks keskus ning arenev keskus,” sõnas Riho Sepp ning lisas, et paljud inimesed käivad näiteks Tapale tööle, samuti perearsti juurde. Ta märkis, et kui ikkagi on vallavalitsusse asja, kasvõi ehitusnõuniku jutule, on Tapale igal juhul lihtsam liikuda. Järva valla keskuse asukoht ei ole veel teada, kaalukausil on Koeru ja Järva-Jaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles