Tapa käsipallimeeskond pälvis meistriliigas hooaja esimese võidu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel pidasid teisipäeval haarava mängu Aruküla ja spordiklubi Tapa käsipallitiim. Võõrsil mänginud Tapa võitis 26:25.

Poolajavaheajale minnes juhtis Tapa 12:10. Juhtohjad käisid mängus käest kätte. Viimasel minutil õnnestus Arukülal Andre Silla väravast viigistada, kuid Tapa võttis aja maha ning suutis Martin Adamsoni tabamuse toel võidu võtta.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann oli hooaja esimese meistriliiga võidu üle õnnelik, kuid sõnas, et numbriliselt oleks võinud edu suuremgi olla. “Meie enda vead olid need, mis mängu raskeks tegid ja miks meie võit nii väike oli.” Tapa edukaim oli kaheksa väravat visanud Sander Sven Annula. Martin Adamson lisas kuus, Gert Trofimov neli, Mihkel Koppelmann kolm, Ailar Puhasmets ja Vahur Oolup kumbki kaks tabamust. Marek Puieräst saatis palli ühe korra vastaste väravasse. Kristjan Järv viskas Aruküla parimana kuus väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles