Triatleet Mart Suurkivi võidutses Eesti duatlonisarjas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 22. korda toimunud Saaremaa duatloniga jõudis lõpule tänavuse hooaja duatloni karikasari, kus kõigest ühepunktilise paremusega krooniti üldvõitjaks Kadrina sportlane Mart Suurkivi.

Sarja üldvõidu arvestuses oli Saaremaa etapi eel jäänud sõelale üksnes kaks meest: vastne duatloni Eesti meister Mart Suurkivi ja tänavusel hooajal duatlonietappidelt rohkelt esikolmiku kohti kogunud Roman Gorsenin. Kahe mehe väike punktivahe tähendas seda, et Saaremaa etapi võitja pälvib esikoha ka üldarvestuses.

Võistluse esimesel jooksuosal oli oodatult kiirem Suurkivi, kes suundus 33 km rattadistantsile 40sekundilise eduga peakonkurendi ees. Rattarajal osad aga vahetusid ning Gorsenin pedaalis ennast viimaseks jooksuosaks omakorda 35 sekundiga Suurkivi ette. Liidrikohta see Gorseninile siiski ei taganud, seda põhjusel, et tugeva ratturina favoriidistaatuses starti tulnud Harri Sokk oli konkurentide eest juba püüdmatult kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles