Harri Kullas krossitas Saksa meistrivõistlustel hõbedale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel stardib Kullas Eesti koondise eest Rahvuste krossil.
Sel nädalavahetusel stardib Kullas Eesti koondise eest Rahvuste krossil. Foto: Stalkers

Saksamaal Holzgerlingenis toimus möödunud nädalavahetusel ADAC Saksa motokrossi meistrivõistluste finaaletapp, kus oma klassis tuli teiseks Väike-Maarja juurtega tippkrossisõitja Harri Kullas.

Harri Kullas (KTM Sarholz Racing Team) läks MX Masters (meil MX1) klassis viimasele etapile teisel positsioonil, millele ta ka jäi, sest oma meeskonnakaaslast Dennis Ullrichit tal edestada ei õnnestunud.

“Esimesel päeval oli väga tolmune, kuigi seal üldiselt valmistatakse rada ilusti ette,” meenutas Kullas. “Pühapäeval saime korralikult vihma. Esimene start jäeti pooleli, täpset põhjust ma ei tea. Rada oli täiesti sõidetav. Teises stardis sain esimesena minema, aga sõit katkestati kohe. Uues stardis olin teine.” Esimese sõidu lõpetas Kullas kolmanda ning teise teisena. “Kross oli lahe, aga jäi kripeldama, et teiseks jäin ega võitnud,” lausus Harri Kullas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles