Roosi tuba kutsub oma minimaailma lõõgastuma

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Lind on Roosi toast kujundanud paiga, mis tahes tahtmata sunnib argitoimetustega seotud mõtteid ukse taha jätma ja nautima hetkes olemist.
Siiri Lind on Roosi toast kujundanud paiga, mis tahes tahtmata sunnib argitoimetustega seotud mõtteid ukse taha jätma ja nautima hetkes olemist. Foto: Triin Maasik

Roosi toa perenaine Siiri Lind on ise massaažis käies kogenud, kuidas läheduses tööd tegeva juuksuri undav föön ei lase kehal lõõgastuda ja vaimul puhata. Oma massaažituba sisse seadma hakates oli tal kindel soov, et tema kliente ei tohi miski häirida.

Koht, kuhu klient tuleb massaaži nautima, peab Siiri Linnu veendumusel olema hästi rahulik, vaikne ja mõnus. “See on täiesti normaalne, kui klient jääb massaaži ajal lauale magama.”

Täpselt sellise nauditava atmosfääri on loonud Lind Roosi tuppa, mis Pikal tänaval, kunagise muusikakooli kõrval asuvas punases telliskivimajas on tegutsenud peaaegu aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles