Oksana Tandit tõi Vihula mõisa valged ööd

Kärt Devaney
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Tandit (esiplaanil) näitas luksust eneseteadlikule naisele.
Oksana Tandit (esiplaanil) näitas luksust eneseteadlikule naisele. Foto: Erakogu

18. septembril esitles nii kodu- kui välismaal minimalistliku ja klassikalise loominguga tuntust kogunud (ning ka maailmakuulsas moeajakirjas Vogue ära mainitud) moekunstnik Oksana Tandit oma 2017. aasta kevad-suvist puhkusekollektsiooni, millel nimeks “Valged ööd”.

Eksklusiivset moeetendust saatis just selleks puhuks koostatud muusikaline kava rahvusvaheliselt tunnustatud muusikult Andres Mustonenilt ning tema orkestrilt Klaaspärlimäng Sinfonetta. Õhtu kulmineerus kolmekäigulise gurmeeõhtusöögiga, mille valmistas Vihula mõisa peakokk Lauri Tomingas.

Tanditi kollektsioon ühendab rafineeritult naise naiseliku ja meheliku pooluse, kasutades kvaliteetseid kangaid – peenvillast kašmiiri ja siidi –, peensusteni viimistletud detaile ning loodusest inspireeritud värvigammat (kandvateks toonideks vesihall, pruun, liivatooni beež, naturaalne valge, taevasinine ... kuni flamingoroosani!). Tema pehmelt langevad lõiked toovad meelde muretu puhkuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles