Kundas tegutses järgmine püssimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda Grossi Toidukaupade kauplus.
Kunda Grossi Toidukaupade kauplus. Foto: Marianne Loorents

Eile õhtul astus Kundas Grossi Toidukaupade kauplusesse Maksim, kellel oli kaasas püss.

Mees, kes on Kundas tuntud kui alkohoolik ja narkomaan, pani püssi leti najale ja küsis müüjalt pirukat. Kui naine vastas, et pirukaid pole, võttis maksim püssi ja kõndis minema.

Pealtnägijad kutsusid välja politsei. Virumaa Teataja andmetel õnnestus patrullil Maksim tabada ja viia ta Rakverre peatäit välja magama.

Politsei teatel sai politsei väljakutse Kunda linna Kasemäe tänavale, kus kaks meest õhupüssist noorukeid sihtisid. Kahtlustatavatena peeti sündmuskohal kinni 30aastane ja 35aastane mees, kes olid alkoholijoobes.

Alustatud on kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise eest ning menetlust viib läbi Viru ringkonnaprokuratuur. Kriminaalmenetluse käigus selgus, et eelnevalt tulistamisele käisid kahtlusalused ka kohalikus toidupoes alkoholi ostmas, kuid relvaga ähvardamise kohta kaupluses politseil informatsioon puudub. Põhjust kahtlustada seost eelmise Kundas toimunud tulistamisega politsei kinnitusel ei ole.

Täna ennelõunal tiirutas politseipatrull igal juhul usinalt mööda Kunda linna.

Üle-eelmisel neljapäeval sihtis purjus mees Kundas stardipüstoliga lapsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles