Ettevõtluse ja tootearenduse tippkoolitajad tulevad Rakverre  

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriminister Indrek Saar.
Kultuuriminister Indrek Saar. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lääne-Viru maavalitsus ja Europe Direct Lääne-Virumaa teabekeskus korraldavad 5. oktoobril Rakvere teatrikinos konverentsi, millega pakutakse uusi ja innovaatilisi lahendusi maakonna loomeettevõtetele oma toodete arendamiseks ja turundamiseks.

Konverentsil räägib eelkõige taaskasutusel põhinevate rõivaste disainerina tuntud Reet Aus toote disainist, Marketingi Instituudi tegevjuht Anu Mall Naarits toote turundamisest ning loovatest üritustest kõneleb  PÖFFi festivali näitedirektor ja programmijuht Tiina Lokk.

Loomemajanduse konverentsi avavad Lääne-Viru maavanem Marko Torm ja kultuuriminister Indrek Saar, päeva modereerib Eesti vabariigi 100. aastapäeva ja Euroopa Liidu eesistumise rahvusvahelise programmi juht Jorma Sarv.

Vestluspaneelides räägitakse Lääne-Viru maakonna loovatest toodetest ja üritustest ning otsitakse viise kuidas neid maakonna heaks paremini ära kasutada. Loomeinkubaatori teemadel debateerivad Viljandi loomeinkubaatori ja Loov Eesti esindajad.

Loomemajanduse konverents kutsuti ellu piirkondliku foorumina arutlemaks ja motiveerimaks Lääne-Virumaa loomeettevõtjaid ning kutsuda neid kaasa mõtlema, kuidas anda oma loomingule suurem väärtus ja kuidas seda inimesteni viia.

Konverentsile on osalema oodatud  loomeettevõtjad kui ka teiste valdkondade ettevõtjad, kes otsivad uusi ideid ja soovivad arendada oma tooteid, aga ka kohalike omavalitsuste ning kodanikeühenduste esindajad, kes loomemajanduses oma piirkonna arendamise või tegevusvaldkonna laiendamise võimalusi näevad. Teretulnud on ka need, kes loomemajandusest mitte kunagi, mitte midagi kuulnud pole.

Konverentsile saab registreerida SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles