Aino Leemetsa endised patsiendid pääsevad vastuvõtule Kersti Veidriku praksises

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aino Leemetsa patsiendid peavad edaspidi pöörduma Kersti Veidriku praksisesse Rakvere gümnaasiumi kõrval.
Aino Leemetsa patsiendid peavad edaspidi pöörduma Kersti Veidriku praksisesse Rakvere gümnaasiumi kõrval. Foto: Marianne Loorents

Rakvere perearst Aino Leemets jääb alates 1. oktoobrist pensionile ja see toob kaasa muudatused ka patsientidele. Juriidiliselt hakkab nimistu kuuluma OÜ Eraarst Kersti Veidrik koosseisu, dr Leemetsa endisi patsiente hakkab vastu võtma aga II kursuse perearst-resident Maksym Umantsev.

“Nimistu kuulub minu osaühingu koosseisu seni, kuni selle võtab üle kvalifitseeritud perearst. Loodetavasti toimub see samal ajal, kui Rakveres valmib uus tervisekeskus, kus saame patsientidele pakkuda perearstiabi uutes tänapäevastes ruumides, tänapäevase aparatuuriga, kahe pereõe ja lisateenustega. Rakvere inimesed on seda väärt,” selgitas dr Kersti Veidrik.

Ta nentis, et kõik Rakvere perearstid töötavad väga kitsastes tingimustes. “Kui selgus, et ka Rakvere haiglal ei ole ruume pakkuda, siis otsustasime koos terviseameti spetsialistidega ja minu praksise õdedega võtta see nimistu ajutiselt meie ruumidesse. Otsus ei sündinud kergelt, anname endale täie tõsidusega aru, et järgnevad paar aastat saavad olema keerulised ja ka rasked. Kuid eraldi ruumide puudumisel oleks nimistu jätkumine olnud küsimärgi all,” rääkis dr Veidrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles