Tunnustati parimaid õpetajaid

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta septembris toimus Targas Majas maakondlik aasta õpetaja auhinnagala. Rakvere ametikooli direktor Kuno Rooba (vasakul) tegi oma kooli parima kutseõpetaja Raiko Kaasikuga rahva ees selfie.
Eelmise aasta septembris toimus Targas Majas maakondlik aasta õpetaja auhinnagala. Rakvere ametikooli direktor Kuno Rooba (vasakul) tegi oma kooli parima kutseõpetaja Raiko Kaasikuga rahva ees selfie. Foto: Meelis Meilbaum

Eile Targas Majas toimunud maakondlikul aasta õpetaja auhinnagalal pälvisid kiituse ja tänu Lääne-Virumaa õpetajad, haridustöötajad ja teised haridusellu panustajad. Kolmeteistkümnes kategoorias esitati kokku 73 nominenti, kellest kõik ka tunnustuse said.

Aasta õpetaja gala eesmärk on esile tõsta neid haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks.

Aasta noore õpetaja tiitli vääriliseks tunnistatud Rakvere reaalgümnaasiumi eesti keele ja kirjanduse õpetajal Kadri Remmetil oli tunnustusest suur rõõm. “Väga tore on olla noor õpetaja,” ütles Remmet. “Nii hea, et olen isegi sõbrannadele rääkinud, et tulgu nad Rakverre noorteks õpetajateks.” Remmeti sõnul andis tunnustus talle rohkelt jõudu ja motivatsiooni edasi tegutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles