Targa Maja tegelased jäävad kidakeelseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rikkumised, milles EAS Targa Maja kompetentsikeskust süüdistab, jäävad aega, mil kompetentsikeskust juhtis Kalle Karron (esiplaanil).
Rikkumised, milles EAS Targa Maja kompetentsikeskust süüdistab, jäävad aega, mil kompetentsikeskust juhtis Kalle Karron (esiplaanil). Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami sõnul Rakvere linna puudutavaid küsimusi Targa Maja kompetent­sikeskuse auditis ei ole. “Ja minu teada ei ole ka ükski praegune kompetentsi­keskuse töötaja seotud nende asjadega, mis auditis kirjas,” ütles Juhkami.

Kuigi Rakvere linn on üks SA Virumaa Kompetentsikeskus asutajatest, ei näe Juhkami selles linnale probleemi. “EAS on ise samamoodi arenduskeskuse kaudu asutaja,” lausus ta.

SA Virumaa Kompetentsikeskus endine juhatuse liige Kalle Karron, kes oli ametis toime pandud rikkumiste ajal, lausus, et kindlasti ei ole tegemist omastamise või raha kõrvale kantimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles