Uno Trumm: “Näitlejate asi on meid provotseerida”

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Trumm (paremalt kolmas) koos lavakaaslastega keset Eesti elu, mida vaatlevad eestlase ja venelase pilguga.
Uno Trumm (paremalt kolmas) koos lavakaaslastega keset Eesti elu, mida vaatlevad eestlase ja venelase pilguga. Foto: Viktor Koshkin

Tallinna Vabal Laval seisvad vastamisi eestlased ja venelased. Õhus on 500 valusat küsimust. Lavastuses “Ma pigem tantsiksin sinuga” osaleb ajaloolasest harrastusnäitleja Uno Trumm.

Oleg Soulimenko talk show ­formaadis lavastuses “Ma pigem tantsiksin sinuga” räägivad suu puhtaks eestlased ja venelased – inimesed, kes elavad ühe katuse all, mida nimetatakse riigiks. Koos teiega on laval Mari-Liis Lill, Nikolai Bentsler, Gerli Rosenfeld, Anastassija Kurtšikova ja Marina Gromova. Mis seltskonnaga on tegu ja kuidas sinna sattusite?

Sattusin nõnda, et ühenduse R.A.A.A.M. juht Märt Meos helistas ja ütles, et neil on üks kummaline tükk, kuhu oleks vaja ühte elusat inimest, mitte näitlejat. Kui Juba Märt Meos pakub, siis sellest mingil juhul ära ei ütle. See lihtsalt on nii. Pean tänama Eesti harrastusteatri üht paremat lavastajat Tiit Altet, kes mind soovitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles