Kallist lauda pole ikka tööle saadud

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pool aastat tagasi ulmehinna eest soetatud volikogu laud, mis sai rahva naerualuseks, ei ole tänaseni töökorras ja volikogu liikmed hääletavad ikka käega nagu ennemuiste.
Pool aastat tagasi ulmehinna eest soetatud volikogu laud, mis sai rahva naerualuseks, ei ole tänaseni töökorras ja volikogu liikmed hääletavad ikka käega nagu ennemuiste. Foto: Marianne Loorents

Kuigi Rakvere linnavolikogu liikmed said juba märtsis esimest korda ligi 30 000 eurot maksma läinud uhke uue töölaua taga istuda, ei töötanud selle tehnilised rakendused veel eilegi.

Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek ütles, et paljuski on lauaga seotud tehnika tööle saamine seisnud aktsiaseltsi Pristis taga.

“Paraku jättis Targa Maja ehitaja KRTL osale alltöövõtjatest, sealhulgas Pristisele, töö eest tasumata ning sellele viidates ei teinud Pristis ka tegemata jäänud asju lõpuni,” kõneles Varek. Volikogu esimehe sõnul on jää siiski liikuma hakanud ning selle nädala alguses saadi veebikaamerad tööle, kuid selleks tuli nii linnavalitsuse kui ka Targa Maja kompetentsikeskuse IT-spetsialistidel kurja vaeva näha. Vareki teada käidi siiski ka Pristisest kohal näpunäiteid jagamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles