“Terve Rakvere liigub” alustab seitsmendat hooaega

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumissarja registreerujad.
Liikumissarja registreerujad. Foto: MTÜ Rakvere Maraton

Maakondlik liikumissari Aqva Spa “Terve Rakvere liigub”, millele viimasel hooajal registreerus 721 inimest, meelitab liikumishuvilised juba sel esmaspäeval taas Rakvere tänavatele jooksma ja kõndima.

Paljudele osalejatele omaseks saanud sarjas keskendutakse liikumisele ja võimalusele pere ning sõpruskonnaga ühiselt aega veeta. Olgu siis tegemist jooksmise, sörgi, kepikõnni või jalutamisega. Oluliseks peetakse seda, et inimestel oleks motivatsiooni ja tahet vähemalt korra nädalas kodust ja kontorist välja tulla.

Uuendusena on sel hooajal vee- ja saunakeskuse etappe rohkem, kokku kolm korda. Jätkuvalt on preemiaetapid avatud külastamiseks kolme päeva vältel.

Etapi sihtpunkt on osalejatele üllatuseks. Ainus, mis osaluskordadel ei muutu, on esmaspäevane alguspunkt Rakvere spordikeskuse juures.

Sarjas osalemine on tasuta ja aktiivsemaid liikujaid tunnustab sarja peatoetaja Aqva Spa, kes kingib kõikidel etappidel osalenutele suvise vee- ja saunakeskuse kuukaardi.

Erilise lisaauhinnana saavad kõikide etappide läbijad võimaluse kasutada tasuta pääset Viking Line Südasuve Maratoni 7,7 km distantsile järgmise aasta juulikuus Võsul.

Vältimaks pikki järjekordi esmaspäeval, paluvad korraldajad kindlasti ennast Eesti Maratoni veebilehel eelregistreerida. Elektrooniline registreerimine lõpeb pühapäeva õhtul. Esmaspäeval saab kohapeal registreeruda alates kella kuuest õhtul. Personaalsed liikumiskaardid väljastatakse eelregistreerunutele liikumissarja esimesel etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles