Leping tehtud: Olerexi omanikud ostavad Raktoomi kolm tanklat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerexi omanikfirma Aqua Marina on sõlminud lepingu Lääne-Virumaa kolmest tanklast koosneva tanklaketi Raktoom ostmiseks. Fotol Raktoomi Tõrremäe tankla.
Olerexi omanikfirma Aqua Marina on sõlminud lepingu Lääne-Virumaa kolmest tanklast koosneva tanklaketi Raktoom ostmiseks. Fotol Raktoomi Tõrremäe tankla. Foto: Tairo Lutter

Olerexi omanikfirma Aqua Marina on sõlminud lepingu Lääne-Virumaa kolmest tanklast koosneva tanklaketi Raktoom ostmiseks, edastas BNS.

"Eks ta ole nagu väikepoodidega – lõpp on ühesugune. On kaks varianti – kas jõuliselt laieneda või müüa. Kuna meie laieneda enam ei taha, siis tuleb müüja," ütles Raktoom omanik ja juhatuse liige Meelis Toom BNS-ile. "Ma oleks võinud seda pidada veel kümme aastat, aga ei näinud erilist mõtet," lisas Meelis Toom.

Toom müügihinda öelda ei soovinud, kuid on hinnaga siiski rahul. "Mul on need tanklad suhteliselt heades kohtades ja eks see meelitaski Olerexi. Koht määrab."

Tanklad jätkavad tulevikus tegutsemist Olerexi kaubamärgi all ja ka töötajad säilitavad töö. "Nii palju on juttu olnud [Olerexi ühe omaniku Antti] Moppeliga, et põhimõtteliselt jäävad töökohad alles. Eks nad muidugi vaatavad üle ja testivad."

Toom ise plaanib tulevikus keskenduda ehitusmasinate rendi ja puistematerjali müügile, mis jääb talle tanklate müügi järel alles.

Raktoom AS teenis möödunud aastal 3,6 miljoni euro suuruse käibe juures 173 000 eurot kahjumit. Ettevõttes töötas toona keskmiselt 35 inimest, kelle summaarne palgakulu moodustas 321 000 eurot.

Valdusfirma Aqua Marina AS omanikud on Antti Moppel ja Andres Linnas. Aqua Marina teenis möödunud aastal 27,8 miljoni euro suuruse käibe juures 134 000 eurot kahjumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles