Hoiatus: tormituul võib tuua Läänemerel kuni kuuemeetrised lained

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistus hoiatab tormituule eest Läänemerel, mis võib kaasa tuua kuni kuuemeetrised lained. Foto on illustratiivne.
Ilmateenistus hoiatab tormituule eest Läänemerel, mis võib kaasa tuua kuni kuuemeetrised lained. Foto on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Ilmateenistus hoiatab tormituule eest Läänemerel, mis võib kaasa tuua kuni kuuemeetrised lained.

Läänemere põhjaosas ning Soome lahe põhjaosas puhub edela- ja läänetuul 15 kuni 20, puhanguti 25, hommikul kuni 28 m/s, õhtul veidi nõrgeneb, öösel puhub 12 kuni 15, puhanguti 20 m/s. Laine kõrgus Läänemere põhjaosas on 4 kuni 6 meetrit, Soome lahel 2 kuni 5 meetrit. Soome lahel sajab mitmel pool hoovihma ning nähtavus on mõõdukas või hea.  

Soome lahe idaosas puhub edela- ja läänetuul 12 kuni 17, puhanguti 22 m/s, õhtul nõrgeneb, öösel puhub edelatuul 9 kuni 15 m/s. Laine kõrgus on 2 kuni 5 meetrit. Mitmel pool sajab hoovihma.

Liivi lahe põhjaosas ning Väinamerel puhub edela- ja läänetuul 13 kuni 18, puhanguti kuni 25 m/s, õhtul nõrgeneb, öösel puhub edelatuul 9 kuni 15, puhanguti 20 m/s. Laine kõrgus Liivi lahes on 2 kuni 4 meetrit, Väinamerel 1 kuni 1,5 meetrit. Kohati sajab hoovihma ja nähtavus on mõõdukas või hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles