Rakvere haigla laiendab ja renoveerib erakorralise meditsiini osakonda

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haiglas renoveeritakse erakorralise meditsiini osakonna tööruume.
Rakvere haiglas renoveeritakse erakorralise meditsiini osakonna tööruume. Foto: Marianne Loorents

Pikemat aega planeeritud Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonna (EMO) renoveerimistööd on käivitunud. 

Rakvere haigla on juba mõnda aega planeerinud EMO ruumide laiendamist ja renoveerimist ning tänaseks on jõutud tööde alguseni. EMO töökorraldust on ajutiselt muudetud ning osakond teenindab patsiente haigla kirurgiaosakonna pinnal.

Rakvere haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev ütles, et muid töökorralduslikke muutusi on esialgu vähe, kuid kui neid peaks tekkima, informeeritakse sellest koheselt. „Püüame uue aasta alguseks valmis saada kaasaegsete tingimuste loomisega eelkõige patsiendi jaoks ja sellega seonduvalt paranevad märgatavalt ka personali töötingimused,“ märkis Suurkaev.

Ta lisas, et esialgu säilib EMOsse pöördumiseks olemasolev logistiline lähenemine kiirabi lüüsi kaudu. "Tööde käigus tuleb seda vahepeal muuta, kuid selleks saavad olema vajalikud viidad ja informatsioon. Loodame patsientide mõistvale suhtumisele tööde teostamise ajal, sest oluline on jõuda võimalikult mõistliku ajaga parima tulemuseni,“ sõnas Suurkaev.

Renoveerimise ja laienduse tulemusena muutub haigla EMO töökorralduslik logistika, uuendatakse töövahendeid ning parandatakse patsientide ning meditsiinipersonali olmetingimusi.

Juba üle aasta tagasi valminud projekti autoriks on A.V.R. Projekt OÜ ja töid teostab hanke tulemusena Revin Grupp OÜ.

Töid finantseeritakse haigla enda vahenditest, millele on igal aastal andnud oma toetava panuse haigla omanikud, Lääne-Virumaa kohalikud omavalitsused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles