Rakvere teater kuulutas välja ordenisaajad

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatri 77. hooaja esimese uuslavastuse “Thijl Ulenspiegel” esietendusel anti välja tänavused teatriordenid.
Mängupartneri ordeniga tunnustas teater Margeri maja.
Rakvere teatri 77. hooaja esimese uuslavastuse “Thijl Ulenspiegel” esietendusel anti välja tänavused teatriordenid. Mängupartneri ordeniga tunnustas teater Margeri maja. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teatri 77. hooaja esimese uuslavastuse “Thijl Ulenspiegel” esietendusel anti välja tänavused teatriordenid.

Teatritruuduse ordeni pälvis Sirje Sell, kes käib teatris nii ise kui ka lastegruppidega sedavõrd rõõmustavalt sageli, et on teatrirahvale sellega väga silma jäänud.

Külalislahkuse orden kuulus Mustla rahvamajale, mille eesotsas Liis Lääts. “Käisime üle väga pika aja Mustlas ja rahvamaja töötaja tegi ülihead tööd ja meile reklaami. Rahvamajad elavad tänu sellistele särasilmsetele eestvedajatele,” ütles Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik.

Mängupartneri ordeniga tunnustas teater Margeri maja. “Nad olid võrratud suvelavastuse võõrustajad. Gert Miltop käis, toimetas, aitas - tegi rohkem, kui oleks pidanud tegema. Tõesti oli hea seal mängida ja see toimus suurepärases koostöörütmis,” tõi Laila Talunik välja teatrirahva ühise seisukoha.

Ordeniga teatri ustavamate vaatajate, võõrustajate ja koostööpartnerite meelespidamine on Rakvere teatris aastaid kestnud traditsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles