Tarvas vahetab värvi

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Aastate jooksul päikesevärvi vormiga peaaegu kollase sünonüümiks saanud korvpalliklubi Rakvere Tarvas võtab sel hooajal kasutusse hoopis süngemat tooni mänguvormi – kodumängul hakkavad pallurid kandma sinist ja võõrsil musta vormi.

“Juba eelmisel aastal oli kollase vormi hankimine paras jama. Las nad olla sel aastal mustad kuradid,” lausus BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber.

Klubi mänedžer Madis Šumanov kinnitas, et tootjal ei ole kollaseid vorme võtta ning seetõttu tuleb kollasest värvist loobuda.

“Selle aasta valikus kollast vormi ei olnud ja kokkuleppel klubiga sai olemasolevate värvide kasuks otsustatud,” kõneles Raivo Nõmmik aktsiaseltsist Jalajälg, mis toob maale kaubamärki Nike. “Praegu on nendeks värvideks must ja sinine. Rakvere meeskond on mänginud punases, sinises, kollases, valges, rohelises,” lisas Nõmmik.

Osa Tarva poolehoidjaid, kelle mänguvarustusse on seni kuulunud kollane vorm ja sall, on juba värvivahetusest teadlikud. Kuna kollase mustaga asendamine ei toimunud klubi enda initsiatiivil, on fännid mõistvalt suhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles