Aeroobikakuninganna tiitel tuli kolmandat korda Rakveresse

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandat korda võistlusel osalenud Karolin Möllits tõi Rakveresse kolmanda kuningannatiitli.
Kolmandat korda võistlusel osalenud Karolin Möllits tõi Rakveresse kolmanda kuningannatiitli. Foto: Johanna Erm

​Esteetika- ja tantsukooli treeneri, maast madalast tantsimisega tegelenud Karolin Möllitsa järjepidevus tasus end ära. Mitu korda aeroobikakuninganna valimistel aeroobikaprintsessitiitli võitnud neiu tõi seekord koju peavõidu.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas tantsutüdruku tiitlivõit tõestab väidet, et kolm on kohtu seadus. Neiu ise on konkursil kolm korda osalenud ning tõi Rakverre kolmanda tiitli. Varem on aeroobikakuningannaks kuulutatud Katrin Väli ja Merle Laud.

Tantsimisega alustas vastne kuninganna esimeses klassis. “Nagu tüdrukud ikka tahavad veidi edevamad olla, nii siis mina koos sõbrannadega,” meenutas Möllits. “Olime just alustanud kooliteed, kui tegime päris enda tantsuringi. Õpetajad lasid meil koolis rõõmuga klassiruumides tantsida. Esinesime ka mõnel üritusel täitsa enda tehtud tantsudega. Eks tantsupisik ja -rõõm sealt alguse saidki.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles