Maavalitsus tunnustab häid ettevõtjaid ja tublisid töötajaid

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tunnustati teiste seas "Tubli töötaja" rinnamärgiga Rakke vallasekretäri Aimi Vaimelit, kes on töötanud Rakke vallavalitsuses aastast 1994  ja panustanud selle heasse käekäiku ja arengusse.
Mullu tunnustati teiste seas "Tubli töötaja" rinnamärgiga Rakke vallasekretäri Aimi Vaimelit, kes on töötanud Rakke vallavalitsuses aastast 1994 ja panustanud selle heasse käekäiku ja arengusse. Foto: Kristel Kitsing

Lääne-Viru maavalitsus tunnustab neljapäeval kell 15 AQVA konverentsikeskuses häid ettevõtjaid ja tublisid töötajaid.

„Pean vajalikuks luua võimalusi tublide ettevõtjate ja pühendunud töötajate tunnustamiseks. Kõikide tublide inimesteni ei jõua me nagunii, kuid sel moel loome vähemalt võimaluse osade inimeste märkamiseks meie maakonnas. Märkamine on oluline," rõhutab Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

„Hea ettevõtja" konkursi eesmärgiks on esile tõsta ja tunnustada pikaajalisi ettevõtjaid, kes loovad töökohti ja kelle najal püsib majandus.

Kolmes järgus kavandatud rinnamärk "Hea ettevõtja 10/15/20 aastat" antakse ettevõtjale (51% osanik, tippjuht), kes on juhtinud konkreetset ettevõtet edukalt vähemalt vastavalt 10, 15 või 20 aastat. Head ja edukat ettevõtjat ning ettevõtet iseloomustavad korrektne maksekäitumine, hea ettevõtluskultuur, panus piirkonna tööhõivesse, kohalikku arengusse ja ühiskondlikku ellu.

Rinnamärgi "Tubli töötaja" pälvivad 15 maakonna inimest, kes on töötanud konkreetses ettevõttes või asutuses vähemalt kümme aastat ning kelle panus antud organisatsiooni arengusse on olnud märkimisväärne ja kes on olnud ühiskondlikult aktiivne.

Lääne-Viru maavalitsus alustas „Hea ettevõtja" ja „Tubli töötaja" rinnamärkidega maakonna tublide inimeste tunnustamist 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles