Lepituskohtumine ühist mõistmist ei toonud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külateatrit suutsid kolm vallajuhti – Leo Aadel (vasakult), Erich Petrovits ja Annes Naan – vaadata suvel sõbralikus õhkkonnas, kuid ühinemise tingimusi arutades haigutab nende arusaamade vahel suur kuristik.
Külateatrit suutsid kolm vallajuhti – Leo Aadel (vasakult), Erich Petrovits ja Annes Naan – vaadata suvel sõbralikus õhkkonnas, kuid ühinemise tingimusi arutades haigutab nende arusaamade vahel suur kuristik. Foto: Aarne Mäe

Üleeile kohtusid maavalitsuses rahandusministeeriumi, Kadrina, Haljala ja Vihula valla esindajad, et jõuda selgusele, kas liiva jooksnud ühinemisläbirääkimiste jätkumiseks on lootust.

Kadrina, Vihula ja Haljala valla kolmepoolsed ühinemisläbirääkimised katkesid peale seda, kui Kadrina nõudis ühisvalla nimeks Kadrina valda ja keskuseks samuti Kadrinat.

Seepeale leidsid aga Haljala ja Vihula valla juhid, et Kadrina pole huvitatud mitte uue valla moodustamisest, vaid oma mõjuvõimu suurendamisest, ja ühinemisläbirääkimised Kadrina vallaga peatusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles