Lion’id alustasid hooaega heateoga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Lions-klubi alustas oma üheksandat tegevusaastat tänavuseks presidendiks valitud Almar Köögi (keskel) juhtimise all.
Rakvere Lions-klubi alustas oma üheksandat tegevusaastat tänavuseks presidendiks valitud Almar Köögi (keskel) juhtimise all. Foto: Kasper Mäe

Rakvere Lions-klubi alustas oma üheksandat tegevusaastat tänavuseks presidendiks valitud Almar Köögi juhtimise all. Järgmisel ehk juubeliaastal saab klubi presidendiks naisterahvas, nagu Eestile on kombeks, ja selleks on Merje Poom. Praegu on heategevuslikul klubil 24 liiget, kellest üle poole on aktiivsed, ning klubi liikme Valvi Kooli sõnul on üldse viimasel ajal tunda energiat ja särtsu.

Lions-klubi heategevus on suunatud puudusttundvate lastele. Aasta algas (klubi aasta algab sügisel) heategevusliku päevaga Kungla lasteaias, kevadel saavad lapsed ka juurviljakastid.

Jõulude eel jagatakse riideid ning veebruaris on tulemas suur­üritus “Ulata sõbrakäsi”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles