Kadrina vald tunnustas parimaid ettevõtjaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aru Grupp.
Aru Grupp. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kadrina huvikeskuses peeti teisipäeval ettevõtjate ärilõunat. Valla korraldatud üritusel said kogemusi vahetada valla huvitavamad ettevõtted.

Päeva olulisim osa oli aga valla parimate ettevõtjate tunnustamine. Sel aastal jõudsid Kadrina valla kolme parima pingeritta Aru Grupp AS kui kõige suurem tööandja, Flexa Eesti AS kui kõige suurema käibega valla ettevõte ning Aru Põllumajanduse OÜ kui kõige suurema kasumiga ettevõte. Järjestuse koostamisel võeti aluseks 2015. aasta majandusaastaaruanne.

Kadrina vallavanema Erich Petrovitsi ettekandest selgus, et lausa 60% sealse kümne suurima ettevõtete toodangust suundub välisturgudele. Sestap oli kõnelema palutud EASi ekspordispetsialist Allar Korjas, kes tutvustas osalejatele ettevõtluse ja ekspordi valdkonna tegevust. Huvitava nüansina tõi ta välja hiljutise uuringu ettevõtjate seas, kust selgus, et ühelt poolt peetakse innovatsiooni ettevõttes vähetähtsaks, samas aitavad just need punktid firmade endi meelest paremini välisturgudele eksportida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles