Koalitsioonilepingu täitmiseks on jäänud aasta

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reketlonihallile käis Rakvere linnapea Mihkel Juhkami nurgakivi panemas veidi enam kui aasta eest, praeguseks on hall juba tükk aega tegutsenud.
Reketlonihallile käis Rakvere linnapea Mihkel Juhkami nurgakivi panemas veidi enam kui aasta eest, praeguseks on hall juba tükk aega tegutsenud. Foto: Meelis Meilbaum

Laupäeval jääb täpselt aasta järgmiste kohalike valimisteni. Kuidas on Rakvere linnavõim kolme aastaga suutnud ellu viia oma koalitsioonileppesse kirjutatu?

Reformierakonna, sotside ja IRLi sõlmitud koalitsioonilepe on jagatud neljaks suuremaks alajaotuseks, mis räägivad sellest, et Rakvere on laste- ja noortesõbralik Virumaa hariduskeskus, kultuuri- ja sporditegevust väärtustav linn, nüüdisaegse hoolekandesüsteemiga tervislik ja turvaline linn ning tänapäevase infrastruktuuriga ettevõtlust toetav linn.

Haridusvaldkonna jaotuse alt leiab nii täidetud kui täitmata punkte. Ei olnud liiga keeruline täita koalitsioonileppe seda osa, mis käsitleb Rohuaia lasteaia valmimist, sest raha selleks oli leppe sõlmimise ajal juba praktiliselt olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles