Elu vabatahtlikuna ehk Rio de Rakvere

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eripalgeline karnevalilinn pakkus Rakvere tugitoolisportlasele kamaluga hindamatuid kogemusi.
Eripalgeline karnevalilinn pakkus Rakvere tugitoolisportlasele kamaluga hindamatuid kogemusi. Foto: Erakogu

Rakverest pärit Eiki Orgmetsal avanes võimalus, mis enamikule spordisõpradest eluks ajaks kättesaamatuks jääb: ta nägi suurt olümpiamasinat seestpoolt. Selleks läbitud kahe aasta pikkune kadalipp oli väärt iga kulutatud hetke, senti ja närvirakku.

Rio olümpiamängud, sellesuvine spordi tippsündmus, lõppesid tegelikult alles septembrikuu viimastel nädalatel. Pärast põhiolümpiamänge leidis karnevalilinnas aset paraolümpia, kus oli abiks ka Rakverest pärit sadamakapten Eiki Orgmets.

Tõepoolest, rakverlase sattumine olümpiale oli õnnelik juhus, mille ajendiks oli suur spordihuvi. “Sellest on kindlasti üle kahe aasta, kui internetis surfates kogemata Rio olümpia kodulehele sattusin,” meenutas Orgmets. “Seal oli alarubriik Volunteers ja ma klõpsasin. Kohe ilmus ankeet. Mõtlesin, et miks mitte, ja asusin asja kallale.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles