Tants ja trall laste toidu ümber kogub tuure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lasteaedade rahvusvaheline toitlustushange kukkus läbi. Siiski ei jää Kungla lasteaia rüblikud (pildil) ega ka Rohuaia ja Triinu lasteaias käivad poisid-tüdrukud nälga.
Rakvere lasteaedade rahvusvaheline toitlustushange kukkus läbi. Siiski ei jää Kungla lasteaia rüblikud (pildil) ega ka Rohuaia ja Triinu lasteaias käivad poisid-tüdrukud nälga. Foto: Marianne Loorents

Rakvere lasteaedade hoolekogud ei kinnitanud juba teist korda lasteaedade toidupäeva hinda ning hankekarussell jätkab uue hooga keerlemist.

Rakvere Triinu lasteaia hoolekogu esimees ja lapsevanem Aleksandr Holst rääkis, et teisipäeval küsis linnavalitsus lasteaedade hoolekogude liikmete arvamust lasteaedade toitlustaja leidmiseks korraldatud uue rahvusvahelise hanke tulemuste kohta. Hoolekogud leidsid ühiselt, et peamine probleem on toidupäeva hinnas, mis teeb liiga suure hüppe üles.

“Kui hanke võitjaks osutunud P. Dussmann Eesti OÜ pakutud toidupäeva hind oli vanemate laste puhul 3.10, siis praegu toitlustaval Virumaa Koolitoit OÜ-l on see 2.35. Mina näen siin küll sügavat lõhet,” lisas Holst, kelle sõnul oleks järkjärguline hinnatõus hoolekogudele isegi vastuvõetav. “Küsimus on selles, et kui enne hankeid oli toidupäeva maksumus 2.22 ja nüüd tahetakse 3.10, siis see on mõeldamatu,” rääkis Holst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles