Osale Virumaa Teataja joonistuskonkursil “Mina märkan!”

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Virumaa Teataja

Virumaa Teataja kuulutab välja suure maakondliku eelkooliealiste laste joonistusvõistluse “Mina märkan!”. Selle eesmärk on arendada laste loovust, tunnustada parimaid ideid ja õpetada märkama igapäevaelu ehk ka sellise nurga alt, mille peale täiskasvanu ei pruugi tulla.

Et maailm on väga mitmetahuline ja rikas, on konkursil suisa 14 teemat eri eluvaldkondadest. Üks teema on sel aastal eriline – palume joonistada ka oma maakonnalehele jõulukaardi! Kõik laekunud tööd jõuavad vaatamiseks Virumaa Teataja digilehte ja iga teema parimad aasta lõpus ilmuvasse Virumaa Teataja kalendrisse. Kalendri saavad meie lehe tellijad, kellel on tellimus vormistatud 5. detsembri seisuga, seda vabamüügist osta pole võimalik.

Kes saavad konkursil osaleda?

Konkursist on oodatud osa võtma Rakvere linna ja meie maakonna eelkooliealised lapsed. Iga osaleja võib saata konkursile ühe joonistuse ühel teemal, kokku maksimaalselt 14 joonistust. Kaasa lööma on oodatud nii kodused lapsed kui lasteaialapsed. Täpsemad tingimused leiate veebiküljelt http://www2.ajaleht.ee/kalender_vt/

Konkursil osalemiseks peab lapsevanem olema tutvunud konkursi tingimustega, mis samuti asuvad viidatud veebiküljel.

Millal joonistada?

Joonistusi võib ajalehele hakata saatma kohe, kuid konkurss kestab 4. novembrini, mil võtame vastu viimased joonistused. Pildid palume lastevanematel ja lasteaedade esindajatel tuua Virumaa Teataja toimetusse aadressil Pikk 8, Rakvere, märgusõnaga “Mina märkan!”. Joonistusele peab olema lisatud (kas eraldi lehel või töö tagaküljel) töö nimi, joonistaja nimi ja vanus, lapsevanema nimi ja kontaktandmed ning vanema või esindaja allkiri. Vajadusel võib lisada ka lühikese selgitava teksti.

Joonistamiseks võib kasutada vildikaid, pliiatseid, guašše, akvarelle, rasvakriite, tavalisi kriite vms.

Töö peab olema horisontaalis, formaadis A4.

Kalendri valmimisse annavad oma panuse paljud ettevõtted, mille esindajad aitasid ka teemad välja mõelda. Teemadega saab tutvuda juba viidatud veebiküljel.

Kõigist töödest moodustame galerii meie veebiküljele. Võidutööd ilmuvad aasta lõpul kalendris ja neist korraldatakse ka näitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles