Rakvere ärimees tegi filmirolli uues kodumaises linateoses

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Vaseriku jaoks ei olnud “Luuraja ja luuletaja” sugugi mitte filmidebüüt, ta astus üles ka “Püha Tõnu kiusamises”.
Üllar Vaseriku jaoks ei olnud “Luuraja ja luuletaja” sugugi mitte filmidebüüt, ta astus üles ka “Püha Tõnu kiusamises”. Foto: Meelis Meilbaum

Ärimees Üllar Vaserik tegi minirolli Toomas Hussari uues linateoses “Luuraja ja luuletaja”. Vaserik kehastus autorendifirma omanikuks, kes luurajale (Jan Uuspõld) sõiduki välja rendib.

“Põhimõtteliselt oli nii, et mu hea tuttav Toomas Hussar vaatas oma ettevõtjatest sõprade seas ringi ja arvas, et mina võiksin sellesse rolli sobida,” avas Vaserik rolli saamise tagamaid. Tema sõnul oli filmis osalemine väga põnev kogemus. “Ega see meelakkumine ei olnud – tuli võtteplatsile sõita, siis oodata, mitu duublit teha ja siis jälle oodata,” rääkis ärimees.

Teda toetas igati Jan Uuspõld, kellega ta stseeni jagas. “Meie põgusa kokkupuute põhjal võin öelda, et Uuspõld on väga seltsiv ja tore inimene, professionaal,” sõnas Vaserik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles