Keskerakonnas jagub toetajaid mõlemasse leeri

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka (vasakul) on tõsine. Kersti Sarapuu on juba keskerakonna volikogu esimeheks valitud ja Kotka teab, et temal ja Tarmo Tammel tuleb volikogu aseesimehe positsioonist loobuda.
Siret Kotka (vasakul) on tõsine. Kersti Sarapuu on juba keskerakonna volikogu esimeheks valitud ja Kotka teab, et temal ja Tarmo Tammel tuleb volikogu aseesimehe positsioonist loobuda. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kuigi keskerakonna volikogu istung päädis võimupöördega ning volikogu sai uuendusmeelsed juhid, ei usu sellesse kuuluvad Lääne-Virumaa esindajad, et erakond laguneks.

Aastaid keskerakonna juhtimise lähedal olnud Urmas Laht ütles, et ei näinud volikogu istungil ühtegi märki sellest, et erakond lõhki oleks. “Pingeid ma ei märganud ja kõik suhtlesid omavahel sõbralikult,” kinnitas Laht.

Ta lisas, et Peeter Ernitsa väljaütlemised teemal, nagu võiks Edgar Savisaar aasta pärast toimuvatel kohalikel valimistel keskerakonna nimekirjas mitte kandideerida ja tulla välja oma nimekirjaga, tulenevad pigem isiklikust solvumisest kaotuse tõttu volikogu esimehe valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles