Vangerdused hangetega ja vastamata küsimused

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et linn on toitlustushangetega saanud hästi hakkama. Kahtlused, nagu oleks mõni firma soositum, pole tema sõnul põhjendatud.
Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et linn on toitlustushangetega saanud hästi hakkama. Kahtlused, nagu oleks mõni firma soositum, pole tema sõnul põhjendatud. Foto: Meelis Meilbaum

Eelmisel kolmapäeval enne tööpäeva lõppu said Rakvere lasteaedade hoolekogud linnavalitsuse haldusspetsialistilt üllatava kirja, millele sooviti vähem kui 24 tunni jooksul tagasisidet.

Rakvere linnavalitsuse haldus­spetsialisti Jaana Tiidemaa kirja esimene lause tekitas selle saanute ja lugenute seas hämmingut ning küsimusi. “Üks variant toitlustamise hinda allapoole tuua on nii, kui me maandame toitlustaja riske,” seisis must valgel. Seejärel esitleti ideed, mille järgi toidu eest tasumine tahetakse teha kuupõhiseks. See tähendab, et vanemad maksavad toidukordade eest täishinda, vaatamata sellele, kas laps on lasteaias.

Suuremates hangetes osalenud ja kaks vahehanget võitnud Virumaa Koolitoit OÜga seotud Roman Kusma tunnistas, et temal vajus kirja lugedes suu sõna otsese mõttes lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles