Sagadi, Palmse ja Vihula mõis on omavahelises koostöös jõudnud niikaugele, et korraldasid läinud laupäeval ühise gurmeegala, kus kutsutud seltskonna viiekäigulise õhtusöögi eest hoolitsesid kolme mõisa peakokad.
Tellijale
Lahemaa gurmeeõhtusöögil pakkus peakokk põdrasamblikku
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahemaa maitsete õhtusöögil pakkus Vihula mõisa peakokk Lauri Tomingas külalistele suitsuangerjat koos karutolmu, seente ja peekoniga. Palmse mõisa peakokk Evi Simson lasi lauale kanda maheda Moe viinaga marineeritud õrnsoolasiiafilee, serveeritud siiamarja, murulaugukreemi, punase sibula ja tatrapliinidega. Sagadi mõisa peakokk Maren Rits valmistas põdraprae, mida serveeriti koos pohla ja põdrasamblikuga, lisatud oli ka metssea-kukeseenekaste kartuli ja kõrvitsakreemiga.