Tapa toitlustajad: meie konkurendid on mujal

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsakohvikus toimunud ettevõtjate aruteluõhtul kutsus Moldova aukonsul Einar Vallbaum (seisab) huvilisi aukonsulaati külla.
Pitsakohvikus toimunud ettevõtjate aruteluõhtul kutsus Moldova aukonsul Einar Vallbaum (seisab) huvilisi aukonsulaati külla. Foto: Eva Klaas

Tapal peeti esmaspäeval ettevõtluspäeva, kus muu hulgas tuli jutuks, et ka sarnaseid teenuseid kohapeal pakkudes on vaja teha koostööd ja üksteist toetada.

Tapal tegutseb kolm sellist söögikohta, mille menüüs on olulisel kohal pitsad: Pizzeeria Vesuvio, Tapa Pitsakohvik ning Tapa Pizzakiosk.

Ettevõtluspäeva arutelukohvik toimus alles sel suvel bussijaama saunaosas avatud pitsakohvikus. Üks kohviku perenaistest, Marika Tali rääkis, et kuna tegutsetud on veel nii vähe aega, on kokkuvõtteid teha vara. Samas ütles ta, et võrreldes plaanidega on ka juba muutusi tehtud, kohvik avati suuremalt, kui esialgu kavas oli: nii sortimendi kui ruumi poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles