Politsei pakub Rakverele küpsiseid ja õlut

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei leitud asjade hoiuruumist viiakse peagi Rakvere linnavalitsusse kuus jalgratast ja ka riiulil olev sinine õllekast.
Politsei leitud asjade hoiuruumist viiakse peagi Rakvere linnavalitsusse kuus jalgratast ja ka riiulil olev sinine õllekast. Foto: Marianne Loorents

Rakvere politseimajas ootavad linnavalitsusele üleandmist küpsisepakid ja kast õlut. Peoks siiski ei lähe, sest tegemist on leitud kraamiga, mille omanikke pole suudetud tuvastada.

Ja pidu on vist natuke hilja pidada ka. Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ajas nimekirjas näpuga järge ja leidis, et Rakvere Keskväljakult leiti kast õlut juba 2013. aastal. “Nii et see on kas väga hea või siis hoopis pauguga õlu,” lausus Miltop muheldes.

Abilinnapea oletas, et see pidi ikka üks vägev pidu olema, kui kast õlut lihtsalt niisama ära kaotati. Ning leidja pidi äärmiselt aus inimene olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles