Tudu alevikus midagi kehvemaks ei lähe

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudus kohtusid rahvaga Laekvere vallavolikogu esimees Eerik Lumiste (vasakul), Rägavere vallavanem Virgo Koppel, Vinni vallavanem Toomas Väinaste ja volikogu esimees Rauno Võrno. Väinaste  annab telefonitsi korralduse, et uuritaks, miks lehed ei jõudnud Tudusse.
Tudus kohtusid rahvaga Laekvere vallavolikogu esimees Eerik Lumiste (vasakul), Rägavere vallavanem Virgo Koppel, Vinni vallavanem Toomas Väinaste ja volikogu esimees Rauno Võrno. Väinaste annab telefonitsi korralduse, et uuritaks, miks lehed ei jõudnud Tudusse. Foto: Toomas Herm

Kolmapäeva pärastlõuna. Tudu vaikelu iseloomustab rahvamaja saali lavadekoratsioon, mis jäänud aastavahetuspeost. See on kunagi elu tulvil olnud alevikus ainus suurem pidu, mida veel peetakse.

Kesknädala õhtupoolikul kogunes rahvamaja saali 11 pensionieas naist ja üks mees. Et kuulata Vinni, Rägavere ja Laekvere vallajuhte seoses eeloleva kolme valla ühinemisega.

Vinni vallavanem Toomas Väinaste lehvitas ühinemisest pajatavat lehte ja avaldas lootust, et kõik on selle läbi lugenud. “Kui ei ole, siis on väga halvasti,” püüdis vallajuht veel naljatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles