Maakonna kossuliiga karikasari pakub üllatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Kossuliiga.
Lääne-Virumaa Kossuliiga. Foto: Erakogu

​Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlustel sündis tõeline üllatustulemus, kui möödunud hooaja maakonna esiliiga korvpalli meistrivõistlused võitnud SK KNT alistas kahe mängu kokkuvõttes meistriliiga mulluse neljanda BGM Ehituse ning edenes veerandfinaali.

Kundas peetud avakohtumises 72:62 võidu saavutanud SK KNT alustas ka kordusmängu hästi, juhtides esimese veerand­aja järel 22:18. BGM Ehitus suutis esimest korda juhtohjad haarata alles avapoolaja viimastel minutitel ja puhkama mindi nende 44:41 kodumeeskonna eduseisul.

Teise poolaja esimese kahe minutiga suutsid Väike-Maarja pallurid teha 7:0 spurdi ning tablool olnud seis 51:41 tähendas seda, et külalised olid avamängus saadud kümnepunktilise edu maha mänginud. Kaks minutit enne lõppu juhtis BGM Ehitus juba 16 punktiga, kuid SK KNT mängijad suutsid alles jäänud ajaga sooritada 13:3 spurdi ning vähendada lõpuvileks kaotusseisu 88:94-le. Kokkuvõttes tähendas see kundalaste neljapunktilist paremust. Veerandfinaalis lähevad nad vastamisi Väike-Maarja Päästekooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles