Väike-Maarjas tutvustatakse kaasaegset õpikeskkonda

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja gümnaasium.
Väike-Maarja gümnaasium. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Teisipäeval, 25. oktoobril toimub Väike-Maarja gümnaasiumis kaasaegse õpikeskkonna päev ja TK-Teami oksjon.

Tegu on traditsioonilise infopäevaga haridusmaastikul, mida TK-Team Baltic AS korraldab viiendat aastat sügisesel koolivaheajal ühes Eestimaa koolis ning sellel osalejate ja kaubapakkujate arv kasvab iga aastaga.

Tänavu on nende partneriks ja ürituse asukohaks Väike-Maarja gümnaasium. Kaasaegse õpikeskkonna päev on suunatud eelkõige koolijuhtidele, koolide majandusjuhatajatele ning omavalitsusjuhtidele.

Esineb kommunikatsiooniekspert Raul Rebane, kes peab loengu teemal "Saavutamine". Sõna saavad ka TK-Team Baltic AS juhataja Ants Reinumägi, Väike-Maarja gümnaasiumi ja õppekeskuse direktor Marje Eelmaa ning Väike-Maarja haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Aare Treial.

Oma tooteid on kutsutud tutvustama eri tooterühmade kaubapakkujaid ning tavapäraselt toimub ka TK-Team Baltic AS oksjon. Valikus on eelkõige haridusasutustes kasutatavad vahendid.

Terve päeva on avatud kohvik. Osalemiseks on vajalik eelregistreerumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles