Siret Kotka Tapal: "Edgar Savisaar on suutnud ühendada erinevad kogukonnad"

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna 25. sünnipäeva tähistamine Tapal.
Keskerakonna 25. sünnipäeva tähistamine Tapal. Foto: Eva Klaas

Tapal peeti täna Keskerakonna 25. sünnipäeva kohalikus pubis Tareke.
 

Tapa vallavolikogu liige Maksim Butšenkov soovis kokkutulnutele ilusat sünnipäevapidu ning märkis, et kokkutulemise eesmärk on koos erakonna 25. aastapäeva tähistada.

Kogu üritus peeti kahes keeles - nii eesti kui vene keeles, et kõik erakonna sünnipäeva tähistajad kõigest täpselt aru saaksid. Eestis elavate erinevate kogukondade ühtsuse ja ühendamise vajadust märgiti ürituse jooksul mitmel korral.

Ka Edgar Savisaar rääkis peol, et päeval oldi koos Rakveres ja Väike-Maarjas ning nüüd siin Tapal. 

Erakonna esimees märkis , et ta kandideerib ning tõdes, et  loomulikult ei lähe ta valima Jüri Ratast, vaid iseennast. Samas sõnas ta, et meil on demokraatia ning delegaatidel võivad olla erinevad valikud. Edgar Savisaar ütles, et oluline on tugeva ja ühtse erakonna säilimine ka edaspidi.

Riigikogu liige Siret Kotka peatus pikemalt riigikogu tööl. Ta tõi välja, et Keskerakond on korduvalt tõstatanud vajaduse president valida otsevalimiste teel, paraku ei neid kuulda võetud. Samuti märkis ta näiteks seismist selle eest, et ka lasteaialaste jaoks oleks toit tasuta. Kotka tunnistas, et erakonnas on sisemisi pingeid.

Ta märkis, et Edgar Savisaar on erakonda juhtides olnud inimene, kes on suutnud ühendada erinevaid kogukondi. "Ta teab nii eestlaste kui venelaste probleeme ning soove," tõi Kotka välja.

Siret Kotka leidis, et Keskerakond on suur erakond ning suur erakond vajabki karismaatilist juhti, keda toetatakse ning kes suudab inimesi ühendada.

Kuigi üritust pubis Tareke reklaamiti ka Facebooki kaudu, tuli ette registreerida ning peo lõpuks olid söögikohas ka pea kõik kohad täis.

Samas kui sotsiaalmeedia kaudu andis enam kui 1400 inimest teada, et nad kavatsevad osa võtta, siis tegelikult rahvamasse pubi juurde ei kogunenud.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles