JK Tarvas peab viimased kodumängud kunstmurul

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstmurustaadioni õnnistas sisse Rakvere linna ja Rakvree teatri sõprusmäng.
Kunstmurustaadioni õnnistas sisse Rakvere linna ja Rakvree teatri sõprusmäng. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Seoses Rakvere linnastaadioni tribüünide täiendava renoveerimisega peab Rakvere JK Tarvas oma Premium liiga 35. ja 36. vooru mängud kohalikul kunstmurustaadionil.

„Käisin olukorraga tutvumas ja selgus, et Rakvere linnastaadioni tribüünide renoveerimise tõttu on oluliselt raskendatud pealtvaatajate liikumine ja ka muud korralduslikud asjaolud. Seetõttu oli mõistlik pidada viimased mängud äsja uue kvaliteetse katte saanud kunstmurustaadionil," lausus Premium liiga arendusjuht Veiko Soo.

35. voorus võõrustab JK Tarvas 29. oktoobril kell 13 Tallinna FC Levadiat. Nädal hiljem, 5. novembril on viimases voorus kell 13 Tarva vastaseks JK Sillamäe Kalev.

Tarvas lõpetab hooaja kolme kodumänguga, sest juba homme kell 19 võõrustatakse Rakvere kunstmurustaadionil seni pidamata 21. vooru kohtumises Nõmme Kaljut. Mängust teeb otseülekande Postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles